Share
Preview
Nyheter mv fra Leieboerforeningen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 

Nyhetsbrev
- April 2022 -
Ny husleielov ikke prioritert
Kommunalminister Bjørn Arild Gram vil ikke si om han kommer til å ta initiativ til å modernisere husleieloven. Gram mener at dagens husleielov gir leieboerne mange rettigheter, og at loven fungerer godt for mange. Det er ikke Leieboerforeningen enig i.
Er det dugnadsplikt for leieboere?
Dugnad kan være en hyggelig begivenhet, men kan du som leieboer bli pålagt å være med på dette? Vår advokat mener nei.
 
Utfordrende at Leie-til-eie ikke er lovregulert  
Det er mye fokus på Leie-til-eie-prosjekter. Vi har sett litt nærmere på modellen og hvordan dette er regulert i lovgivningen. Konklusjonen er at dette leie-til-eie inntil videre er å regne som risikosport.
LbFs boligpolitisk program på høring
Leieboerforeningens boligpolitiske program er styringsdokumentet for foreningen politiske arbeid i de neste årene. Her kan du lese vårt nye utkast og komme med dine innspill før saken legges frem for årsmøte til behandling i mai.
Investorer vil inn i leiesektoren
Både norske og utenlandske investorer står klare til å gå inn i utleiesektoren. Det er fordeler og ulemper med dette, men vi må ikke være naive, skriver Leieboerforeningen.
1. mai feiring for medlemmer
Vi inviterer til medlemsfrokost før vi går sammen til Youngstorget for å delta i 1. mai toget med krav om en bedre leiesektor. Vil du værra med så heng på....
Påskestengt
Leieboerforeningen holder stengt i påskeuka - fra 11. til 18. april. Våre digitale tjenester er alltid åpne, og sender du inn en henvendelse i påsken blir den registrert på dato og besvart i riktig rekkefølge når vi er tilbake på jobb.  
Andre skriver
Forskning, rapporter, utredninger mv
Anbefal nyhetsbrevet til noen du kjenner!
Liker du nyhetsbrevet vårt? Da kan du anbefale det til noen du kjenner -
det er helt gratis! Abonner her!

Leieboerforeningen, Borggata 2b, 0650 Oslo, Norway

Email Marketing by ActiveCampaign