Share
Preview
 

Nyhetsbrev
- juli 2022 -
Bli med å arrangere leieboerfestival
3. oktober markerer vi den internasjonale leieboerdagen i Oslo med en egen festival. Har du innspill til hva vi skal fylle dagen med og vil du være med å gjøre en innsats?
Svartlamon kom til finalen
Under den store boligfestivalen i Helsinki i juni, ble det delt ut priser til de beste sosiale boligprosjektene i Europa. Svartlamon Boligstiftelse kom helt til finalen.
 
Tryggere leieforhold for straffedømte
Leieboerforeningen har i samarbeid med WayBack Oslo gjennomført et prosjekt kalt Tryggere leieforhold for straffedømte. Prosjektet er finansiert av Husbanken
Årsmøte 2022
Etter årsmøtet i mai har Leieboerforeningen fått ny boligpolitisk plattform og nye vedtekter. Den digitale gjennomføringen fungerte bra for alle som deltok.
Alle skal bu trygt og godt
Alle skal bo godt og trygt. Dette er norsk boligpolitikk oppsummert i en setning. Men hva betyr det egentlig? Leieboerforeningen skriver i en artikkel i Tidsskrift for boligforskning at det er behov for å konkretisere innholdet i dette mantraet som gjennomsyrer boligpolitikken.
Vi holder åpent i sommeren
Leieboerforeningen holder åpent gjennom hele sommeren, men med noe redusert bemanning i perioder. Enkelte dager og uker vil derfor åpningstiden på sentralbordet være fra kl 10-12. Alle våre digitale tjenester på nettet er åpnet som vanlig og vi har saksbehandlere som tar unna av saker løpende.
Anbefal nyhetsbrevet til noen du kjenner!
Liker du nyhetsbrevet vårt? Da kan du anbefale det til noen du kjenner -
og det er helt gratis!

Leieboerforeningen, Borggata 2b, 0650 Oslo, Norway

Email Marketing by ActiveCampaign