Share
Preview
 

Nyhetsbrev
- Mars 2022 -
Vask deg fri
Ved utflytting skal leiligheten vaskes ned slik at den er i samme stand som ved innflytting. Mange tar jobben selv og får et sjokk når vaskingen ikke godkjennes. Vi har samlet noen tips for deg som vil ta utflyttingsvasken selv.
Indeksregulering av husleie
Konsumprisindeksen benyttes når husleia skal reguleres. Mange mener det er urettferdig at konsumprisindeksen, som tar med seg de høye energiprisene, brukes når leiesummen skal justeres. Det er vi enige i, men reglene er klare.
 
Møte om frivillig arbeid
I medlemsundersøkelsen 2022 spurte vi om det var interesse for å delta i frivillig arbeid i Leieboerforeningen. En stor gruppe svarte JA. Vi inviterer til idemyldring om frivillig arbeid.
Tryggere leieforhold for straffedømte
Mange straffedømte mister boligen sin når de er inne til soning. Etter løslatelse er en trygg og god bolig helt nødvendig for å kunne vende tilbake til et normalt liv. Leieboerforeningen jobber sammen med WayBack for å at løslatte skal ha et bedre grunnlag for å klare seg på et krevende leiemarked.
Når dere ikke blir enige!
Det er bra å vite hvilke rettigheter du har som leieboer. Hva gjør du om utleier ikke følger opp, og en normal dialog ikke fører frem? Her er en rask gjennomgang av hvilke rettslige muligheter du har for å få gjennom dine krav.
International Social Housing Festival
International Social Housing Festival 2022 går av stabelen i Helsinki, Finland i midten av juni. Arrangementet varer i fire dager og Leieboerforeningen tar med seg en gruppe kommunale beboere.
Andre skriver
Forskning, rapporter, utredninger mv
Anbefal nyhetsbrevet til noen du kjenner!
Liker du nyhetsbrevet vårt? Da kan du anbefale det til noen du kjenner -
det er helt gratis! Abonner her!

Leieboerforeningen, Borggata 2b, 0650 Oslo, Norway

Email Marketing by ActiveCampaign