Share
Preview
 

Nyhetsbrev
- desember 2021 -
Hvem skal betale for økte strømpriser?
Leieboerforeningen blir nedringt fra fortvilte medlemmer som lurer på om utleier kan dytte høye strømkostnader over på leieboer. Heldigvis kan vi berolige en del, men ikke alle.
 
Oppsigelse av leieforhold
Normalt har begge parter i et leieforhold adgang til å si opp leieavtalen, men på dette området er det full avtalefrihet. Det finnes mange ulike varianter og her er en oversikt over det du bør vite.
Om bostøtte og høye strømpriser
Regjeringen har lagt frem et forslag om å styrke bostøtten som følge av høye strømpriser. Forslaget innebærer at bostøtten fra desember til mars øker med 1500 kroner ekstra i måneden. I boliger med flere beboere vil det i tillegg beregnes 150 kroner for hver ekstra person utover en.
Beboerkonferanse
Leieboerforeningens nye lokallag for beboere i kommunale boliger, LKL, arrangerte sin første årlige beboerkonferanse 9. november. Omlag tretti beboere møtte opp for å høre gode innlegg, samtaler og debatt om kommunal boligpolitikk.
Driften sikret for 2022
Det er flertall i Oslo bystyre for å sikre Leieboerforeningens økonomi også neste år. Leieboerforeningen er takknemlig for støtten, men vi synes det er unødvendig med det politiske spillet rundt organisasjonen. Det skaper en uforutsigbarhet og utrygghet for ansatte og medlemmer.
Medlemsundersøkelsen 2022
I begynnelsen av januar sender vi ut en digital medlemsundersøkelse til alle medlemmer i Leieboerforeningen. Vi trenger dine tilbakemeldinger på hva du mener om Leieboerforeningen og det å være leieboer. Alle som er med i undersøkelsen er med i trekningen om tre gavekort til en verdi på kr 1000.
Åpningstider i jula
Leieboerforeningen holder stengt i juleuka som betyr at vi stenger  etter arbeidstid 22. desember og åpner igjen mandag 3. januar kl. 10:00.Alle ansatte er i hjemmekontor, men våre medlemstjenester fungerer som normalt. Bruk gjerne nettsidene våre for å melde inn nye saker. Disse blir behandlet fortløpende når vi åpner i januar. Vi ønsker alle våre medlemmer og lesere en riktig god jul.
Andre skriver
Forskning mv
Leieboerforeningen, Borggata 2b, 0650 Oslo, Norway

Email Marketing by ActiveCampaign