Share
Preview
Les om samarbeid med Slovenia, leieboermedvirkning, Boligmerket, ansvar for snø og is mm
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 

Nyhetsbrev
- februar 2022 -
Bistår leieboere i Slovenia
Leieboerforeningen jobber også med solidaritetsarbeid i andre land. Nå er vi involvert i et prosjekt for å øke leieboerorganiseringen Ljubljana.
 
Vil ha ny standard for leiemarkedet
Utredningen om sertifisering av utleiere og merking av leieboliger har fått gode tilbakemeldinger etter lanseringen i midten av februar. Nå håper Leieboerforeningen og de andre samarbeidspartnerne bak konseptet Boligmerket på å få finansiering av fase 2 som blant annet innebærer testing av konseptet.
Hvem skal måke og strø om vinteren
Mange steder er det nå farlig glatt og høye snøfonner. Dersom du blir skadet som følge av at det ikke er brøytet eller strødd kan du ha rett på økonomisk erstatning. Hvem har ansvaret om du skader deg?
Medvirkning
Kontraktsfornying, høge husleiger og dårleg vedlikeholdte bustadar er typiske tema som leigebuarar er opptekne av. Men kva med retten til å medvirke? Vi har skrive en ny rapport for Kommunal- og distriktsdepartementet.
Brannsikring av leieboliger
Det er større sjanse for å oppleve brann enn å vinne en en storgevinst i Lotto. Derfor er brannsikring noe du bør tenke på. Brannsikringsutstyret er både utleier og leieboers ansvar. Vi har sett på hvem som har ansvaret for hva.
Andre skriver
Forskning, rapporter, utredninger mv
Anbefal nyhetsbrevet til noen du kjenner!
Liker du nyhetsbrevet vårt? Da kan du anbefale det til noen du kjenner -
det er helt gratis! Abonner her!

Leieboerforeningen, Borggata 2b, 0650 Oslo, Norway

Email Marketing by ActiveCampaign