Share
Les om radon, deponering, 90 år med LbF, en leieboervennlig hovedstad og mye mer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 

Nyhetsbrev
- februar 2023 -
En leieboervennlig hovedstad
Hver fjerde innbygger i hovedstaden leier bolig, og leiemarkedet i Oslo er både dyrt og vanskelig. Leieboerforeningen har lansert en plan for hovedstadens folkevalgte som vil gjøre det bedre å være leieboer.
Leieboerforeningen 90 år
Leieboerforeningen ble stiftet på et folkemøte i Oslo 27. januar 1933. Her gir vi deg et raskt overblikk over historien og noen av de viktige sakene opp gjennom åra.
 
Ulovlig depositum
Mange utleiere krever depositum inn på en konto som bare utleier har kontroll over. Dette kalles irregulært depositum, og er ulovlig. Fortvil ikke - pengene er ikke tapt hvis du følger våre råd.
Ny organisasjonssekretær
Anne-Rita Andal er ansatt som organisasjonssekretær i Leieboerforeningen. Dermed blir foreningen enda bedre rustet til å fremme leieboersaken i årene som kommer.
Boligbehovskartleggingen snart klar
Oslo kommune skal tilby egnede boliger til en differensiert beboermasse med ulike behov. Boligbehovskartleggingen som snart er klar, vil gi viktige føringer for hva slag boliger kommunen må anskaffe.
Risikabelt å holde tilbake husleie
Deponering kan benyttes der leieboer ønsker å holde tilbake leie på grunn av rettslige konflikter med utleier. Vi forteller deg hvordan du går fram, men det er et stort problem...
Om årsmøte 2023
Årsmøtet er Leieboerforeningens høyeste organ. Her har medlemmene mulighet til å være med å påvirke foreningens arbeid, kontrollere og godkjenne beretning og regnskap og velge tillitsvalgte. Årsmøte gjennomføres 31. mai 2023
Utleier skal måle radonnivå
Strålevernforskriften innebærer at det bindende grenseverdier for radon i utleieboliger. Det er utleiers ansvar å sørge for at grenseverdien ikke overskrides.
Blanda drops
Anbefal nyhetsbrevet til noen du kjenner!
Liker du nyhetsbrevet vårt? Da synes vi du skal anbefale det til noen du kjenner. Nyhetsbrevet er gratis og du kan når som helst stoppe det!
Leieboerforeningen, Borggata 2b, 0650 Oslo, Norway

Email Marketing by ActiveCampaign