Share
Preview
Les mer om husleieloven, inneklima, budsjettforlik mv.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 

Nyhetsbrev
- desember 2022 -
Husleieloven skal moderniseres!
Leieboerforeningens har fått gjennomslag for sitt krav om en ny husleielov. Dette ble klart etter budsjettforliket mellom regjeringen og SV for på siste dag i november.
Dårlig inneklima kan gi plager
Ugunstige forhold i innelufta kan forårsake reaksjoner hos en del mennesker. Noe stoffer kan gi alvorlige helseeffekter avhengig av hva, hvor mye og hvor lenge man er utsatt for påvirkning.
 
Vær en smart leieboer
Med jevne mellomrom blir Leieboerforeningen bedt om å sette opp lister med de viktigste fem eller ti rådene til leieboerne. Men hvorfor nøye seg med det? Her er 34 smarte tips til deg som leier! Og du finner mange flere på våre nettsider.
Budsjettforlik sikret Leieboerforeningen
Budsjettforliket mellom byrådspartiene og Rødt sikret videreføring av tilskuddsmidler til Leieboerforeningen. Hadde kuttforslagene blitt gjennomført hadde det fått store konsekvenser.
Maktbalansen mellom utleier og leieboer må endres
Leiesektoren har endret seg radikalt de siste årene og uten at lovverket har fulgt med. Nå trenger vi en husleielov som gjør at vi som leier hjemmene våre, også kan bo trygt og godt.
Husleieloven i et nøtteskal
Lurer du på hva dine rettigheter er som leieboer? Her har du kortversjonen av vår populære håndbok - ofte kalt leieboerbibelen.
Åpningstider julen 2022
Leieboerforeningen holder julestengt fra og med 23. desember. Vi åpner 2. januar kl 10.
Vi ønsker alle våre medlemmer og lesere god jul og godt nytt år.

Blanda drops
Anbefal nyhetsbrevet til noen du kjenner!
Liker du nyhetsbrevet vårt? Da synes vi du skal anbefale det til noen du kjenner. Nyhetsbrevet er gratis og du kan når som helst stoppe det!
Leieboerforeningen, Borggata 2b, 0650 Oslo, Norway

Email Marketing by ActiveCampaign