Share
Preview
Les mer om lydopptak av samtaler, pengeflyten i kommunal boligsektor, ansvar for strøing og fjerning av is med mere
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 

Nyhetsbrev
- november 2022 -
Er lydopptak av samtaler lovlig?
Mange tar lydopptak av samtaler for å kunne bruke det som dokumentasjon om man senere blir uenig om hva som er sagt og hva som er avtalt. Er det lovlig og kan det brukes som bevis i en tvist? Les hva vår advokat skriver om saken.
Pengeflyten i kommunal boligsektor
Ser vi nærmere på den kommunale boligsektoren i Oslo er det overraskende hvordan og hvor mye penger som flyter mellom ulike aktører.  Hvem er egentlig tjent med et slikt system?
 
Ansvar for fjerning av snø og is
Når vinteren kommer mottar Leieboerforeningen alltid en rekke henvendelser med spørsmål om hvem som er ansvarlig for å strø og rydde fortau og gårdsrom. Mange tør ikke gå ut fordi det ikke er strødd og ryddet. Og hva om du er så uheldig og faller og skader deg? Vi har sett nærmere på bestemmelsene knyttet til dette.
Hagegata 30 gjennom 40 år  
Hagegata 30 er blitt et verkende kommunalt sår. Dette skulle bli Oslo kommunes storslåtte satsing på tredje boligsektor, men i åtte år har blokka nå stått tom og forlatt. Solveig har bodd i gården i 40 år - og her er hennes historie.
Hvordan håndtere konflikter med utleier
Det er vel og bra å vite hva du har rett på og ikke rett på i leieforholdet, men hvis utleier nekter å gå med på kravene dine så kommer du ofte ikke så langt. .Så hvordan bør du gå fram om du kommer i en konflikt med utleier?
Boligsosialt leksikon
Er du opptatt av sosial boligpolitikk kan det hende du møter på et "stammespråk" du ikke alltid forstår. Forkortelser, ukjente begreper og navn som forvirrer mer enn de oppklarer. Vi har laget en oversikt over de mest benytta begrepene . Kan du disse, blir du ikke så lett vippa av pinnen.
Blanda drops
Anbefal nyhetsbrevet til noen du kjenner!
Liker du nyhetsbrevet vårt? Da synes vi du skal anbefale det til noen du kjenner. Nyhetsbrevet er gratis og du kan når som helst stoppe det!
Leieboerforeningen, Borggata 2b, 0650 Oslo, Norway

Email Marketing by ActiveCampaign